dimecres, 30 de desembre del 2015

FUSTERIA PUIGNOU-ARMARI BCN


FUSTERIA PUIGNOU-ARMARI BCN.

Nosaltres fem el mobiliari per a vosté al nostre taller a mida, desde el moment en que ens encarreguen la feina! acabant per el montatge a la casa del client.

Els ensenyem un armari fet al nostre taller, amb material interior de melamina de color i exterior amb rexapat de pi vernissat de color. Finalment montat a Barcelona.

L'armari consta de dos cossos, un amb dos armaris a la part de dalt i dos portes vidrieres, amb 4 prestatges a l'interior i finalment dos calaixos a la part inferior.
El següent cos, consta d'un armari a la part de dalt i una porta vidriera a la resta del armari. (podràn observar-ho a les fotos), amb bisagres i tots els ferratges corresponents necessàris. Els tiradors són escollits per el client igual que el tipus de fusta o acabat que volen per al seu moble.

El nostre client, ens va dir quin disseny d'armari s'adaptava a les seves necesitats i aquí podràn observar quins apartats vam fer finalment per tal de deixar l'armari al gust i servei del nostre client.


Aquí poden observar algunes imatges del armari montat al taller amb les portes obertes i les portes tancades.


Armari obert i montat
Armari tancat i montat





























Detalls de la feina realitzada.
Una vegada tenim montat l'armari i amb els acabats corresponents, el desmontem i el tornem a montar a la casa del nostre client.
Montatge a la casa.
Tal i com poden veure a la foto anterior, aquí els mostrem part del montatge una vegada acabat el moble a la casa.


L'armari acabat i entregat al client, amb tots els acabats corresponents.

Armari portes tancades

Armari portes obertes
Li fem el seu armari a mida, només ha de contactar amb nosaltres!

639 33 01 50.
fusteria@puignou.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada