dimecres, 30 de desembre del 2015

FUSTERIA PUIGNOU-HABITACIÓ LACADA BLANCA

FUSTERIA PUIGNOU-HABITACIÓ LACADA BLANCA

Els mostrem una habitació lacada blanca que hem fet últimament, segons el gust del client, i de la manera que més li va agradar a l'hora d'escollir.


Els mostrem prestatge, amb 2 calaixos petitons, per col·locar-hi coses petites, amb fusta de dm lacada blanca, i els tiradors escollits per el client.

El llit amb calaixos a la part de sota, amb les seves guies de la llargada de tota la profunditat del llit, per tal de que els calaixos siguin més resistents a l'hora d'obrir-los i tinguin més durabilitat.
Capçal decorat deixant l'espai per el matalàs i el coixí necessaris.








           Armari obert i tancat.












Armari amb estil anglès, amb 4 portes, dues portes d'altell i dues a la part de baix, tot montat amb portes per llum interior amb els seus prestages i barres per penjar.












Armari individual sol, amb dos calaixos a la part i inferior i portes vidrieres.    Tiradors escollits per la clienta a conjunt a la resta de l'habitació.

En aquesta foto és pot veure el conjunt d'armari, les estanteries, i la taula plegable que descriurem a continuació.










 Aquest són els detalls de les prestatgeries de dm lacades blanques, amb acabats a la part de sota.


Els mostrem la taula plegable abatible, una manera de tenir la taula  ben guardada i ocupant el mínim espai possible, sinó és que l'estem utilitzant.

La taula plegada

La taula desplegada.

I finalment els mostrem el taparadiadors fet per nosaltres al taller, com tota la resta de l'habitació mostrada fins al moment.

El taparadiadors, està fet, amb reixeta de fusta lacada, per amagar el radiador penjat a la paret i fer que és vegi una imatge més decorativa, guanyant en el mateix espai un prestatge.

No oblidi, li fem la seva habitació a mida!, així que només cal que ens truqui i ens demani oferta.

639 33 01 50
fusteria@puignou.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada